Македонија го доби својот Плејбој

30 септември, 20100

Вчера беше промовирано првото издание на познатото списание Плејбој во Скопје, кое граѓаните ќе може да го читаат на македонски јазик и ќе може да се купи насекаде низ Македонија по дена од 250 денари. Поп пејачката Каролина Гочева е лицето од насловната страна на првото издание. Главен и одговорен уредник на списанието е Билјана Зафирова. Првото издание на Плејбој излезе во породажба во декември 1953 година во Чикако, а неговата насловна страна го красеше познатата Мерлин Монро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi