Марихуана како Божиќно дрвце

9 декември, 20100

Во Германија, полицијата ја уништила Божиќната атмосфера во еден дом на стар хипик. Мажот си го украсил своето Божиќно дрвце, марихуана, високо два метра, но полицијата го запленила. По пријавата која ја добиле, полицајците се упатиле во неговиот дом, и биле изненадени од тоа како хипикот си слави Божиќ. Растението било украсено со многу лампиони. Но, освен ова биле запленети и други количини на дроги, кои старецот ги чувал во својот дом.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi