Маријана Барлек ќе oтвара школа за стриптиз

6 декември, 20100

Хрватската танчерка Маријана Барлек дошла до идеја да отвори стручно училиште за стриптиз. Таа изјавила дека е разочарана од страна на одредени институции кои ја исмејувале нејзината идеја за студирање стриптиз. Таа во предлогот кој морала да го достави во писмена форма со програма за три годишните студии, како предмети за изучување освен стриптиз ги набројала и изучувањето на анатомија, историја, психологија, уметност, култура. Епа сега ќе имаме можност да се здобиеме со титулата дипломиран стриптизер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi