Најдобар филм за Божиќ е?

7 декември, 20100

Се наближуваат Божиќните празници, и веќе добро ни се познати филмовите кои не очекуваат. Иако можеби на некои од нас, веќе ни е здосадено да го гледаме филмот Сам дома, филм кој се случува за време на Божиќните празници, сепак е прогласен за најдобриот Божиќен филм, кој е направен, на сите времиња. Доколку пак сакате да гледате филмови со ваква содржина за време на претстојните празници Ви ги препорачуваме филмовите: “Прекрасен живот”, “Снешко”, “Чудо на 34-та улица”, “Бел Божиќ”, “Божиќна приказна”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi