Мажите и жените се многу различни

23 декември, 20100
Power Struggle Between a Man and a Woman

Големите разлики помеѓу мажите и жените не се само во нивниот изглед, туку и во голем број психолошки особини. Дали знаевте дека мажите имаат поостар вид од жените но, кога станува збор за темница жените гледаат подобро од мажите. Мажите подобро се снаоѓаат во просторот и побрзо реагираат, додека жените имаат поизострен слух и се подобри во мануелните способности. Интересно е што и кога се прават истражувања кај мажите и жените во однос на сексот, и тука се со различни карактеристики. Ако за жените, за поголемиот дел, љубовта и сексот одат заедно, за мажите тоа се две потполно различни работи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi