Мел Гибсон против Hangover 2

26 октомври, 20100

Проблематичниот актер е бесен на продуцентите кои решиле да го исклучат од второто продолжение на комедијата, иако во првиот дел се појави Мајк Тајсон кој е осуден насилник, а сепак неговото појавување во првиот дел поминало без големи контроверзии. Кон крајот на минатата недела, Ворнер Брос и режисерот на филмот Тод Филипс, потврдија дека Мел Гибсон нема да се појави во новиот филм, бидејќи поголемиот дел од екипата која работи на филмот, одбиле да работат со актери кои се вмешани во скандалите со семејно насилство. Некои експерти од филмската холивудска индустрија сметаа дека ова идеален филм за добар кам-бек на Мел Гибсон, но сепак останува дека второто продолжение ќе биде без него.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi