Моторола Droid

24 септември, 20100
motorola-droid-review-poster

Моторола дроидот може да се пофали сo добар приказ заедно со придобивките од андроид 2.0, вклучувајќи побрз веб прелистувач, Google мапи за навигација, подобра размена на пораки и контакт менаџер. Исто така, нуди одличен квалитет на повици и подобрена брзина од претходните андроид уреди. Лошата страна е тастатурата, која е пречувствителна и dialpad кој е ограничен на homescreen. Музичките и видео способностите сеуште се чекор зад конкуренцијата. Дроидот не поддржува bluetooth глас за бирање.И покрај некои прашања околу дизајнот и изоставени карактеристики, моторола дроидот е најмоќниот и најбрзиот google андроид уред.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi