На Brad Pitt му го “стопија” фото апаратот

18 ноември, 20100

Brad Pitt се соочил со непријатни искуства во Будимпешта, за време на снимањата на новиот филм на неговата сопруга Angelina. После долгите фотографирања кој ги вршел на местото на снимањето, неговиот скап фото апарат бил украден. Тој се плаши за фотографиите кои биле сочувани во мемориската картичка, бидејќи се од приватен карактер, да не завршат во погрешни раце.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi