Надомест за повреда при секс на работно место

15 декември, 20100
office_romance

Во Австралија една жена барала надомест за повреда на работно место. Но, да не заборавиме да кажеме дека таа со повредата се здобила додека страсно водела љубов во текот на работното време. Се здобила со повреда на ностот и скршени заби. Жената изјавила:со оваа повреда можев да се здобиjam и кога седев на работното место, или додека бев во тоалет, не е важно што правев, важно е дека се случи на моето работно место. На ова, од агенцијата за заштита на работниците со шега одговориле, дека водењето љубов е многу интимна работа, и не гледаат зашто даночните обврзници би плаќале за тоа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma