Најгрдото куче во Велика Британија си најде дом

16 декември, 20100
UGLIEST-DOG-IN-BRITAIN-01

Од сликте кои беа објавени на еден веб сајт, кучето кое е малку поразлично од останатите си најде топол дом со многу љубов. Добриот човек е Еприл Паркер, 35, која е угостителски работник. Таа веднаш штом го видела кучето знаела дека треба да го земе. Тој има различни очи, заби кои се криви, но тоа е куче полно со љубов и среќа. Во ниеден момент не се покајав што му отстапив место во мојот дом, изјавила Еприл.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi