Секоја приказна може да се прераскаже низ три графики или помалку :)

15 декември, 20100
Mtel_Homebox_Storyboard_by_6ign

Без разлика колку комплексна, трите графики ќе ја кажат секоја приказна. Ова треба да ви заштеди многу време гледање филмови, кои не треба да ги гледате од сега па натаму. 🙂
Линкот од графиките тука

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi