Најпродаваните производи во Северна Кореја

29 декември, 20100
nk products

Во Северна Кореја најпродаваните производи се тесните фармерки, порно филмовите и човечкиот измет. Еден професор изјавил, тоа се производи кои се купуваат како топли колачи. Тесните фармерки сега секоја жена сака да ги носи, тие ја сменија модата кај нас, додал професорот Ким. Во Северна Кореја бидејќи има недостаток на вештачко ѓубриво, во продавниците почна да се продава човечкиот измет која ја има улогата на замена за вештачко ѓубриво. И порно филмовите се третиот најпродаван производ во Северна Кореја.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi