Некои навики тешко се менуваат :)

6 декември, 20100

Еден маж на 48 годишна возраст, ја тужи својата сопруга, откако таа го избркала од домот и го терала да преноќува во куќичката на семејното куче. Жената, во одбрана изјавила дека причината за таквата казна е тоа што и здодеало да го гледа пијаниот сопруг дома. Мажот се жали дека не му било дозволено да го користи ни тоалетот, а бидејќи времето заладува морал да ја прошири куќичката на кучето за да има место за двајцата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi