Новата тајна на BMW

21 септември, 20100
bmw

Новиот спортски прототип на BMW е “фатен на дело“. Страната што ги прикажа првите шпионски фотографии од црниот прототип e dontblogaboutthis.com. Подетални информации во врска со овој прототип сеуште не се откриени, освен фактот дека возилото е напојувано од електрична енергија, односно 1.5 литарски дизел мотор забрзуван од 60 kW електричен мотор на предницата и 38 kW електричен мотор на задницата, на двоен ламела сет. “Повеќе од 6-та серија”, ќе биде мотото на овој застрашувачки црн прототип, кој треба да се внесе во сериско производство во 2012 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi