Новитие песни на Michael Jackson, вистински или лажни?

4 ноември, 20100

Sony најавува нов албум на мега ѕвездата Michael Jackson, кој ќе биде пуштен за Божиќ оваа година. Албумот, најавуваат тие, ќе има 10-12 песни. Пет од нив се снимани во куќата на продуцентот Eddie Cascio во 2007 година. Но, тоа најавува нови скандали. Децата на починатиот пејач, тврдат дека дел од песните се вистински, т.е изведени од нивниот татко но оние пет снимани кај Cascio, се лажни, дека тоа не е нивниот татко. Нивното гостување е најавено кај Oprah овој понеделник, каде ќе биде дискутирана оваа тема. Дел од песните се снимани во 2008 година, дел се доработувани, правени се ремикси од оние кои беа пуштени во албумот Thriller.Поранешните соработници на Jackson, John McClain и John Branca, кои се музички експерти тврдат дека песните се навистина отпеани од него.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi