Office со пониска цена за Mac 2011 во октомври

24 септември, 20100
Mac_Office_2008

Microsoft до крајот на октомври ќе издаде Office за Mac 2011по пониска цена. Office за Mac Home и Student ќе чини 20% помалку, односно 119 долари. Office за Mac Home и Business ќе чини 50% помалку или 199,99 долари. Како што се најавите, софтверскиот гигант дефинитивно ќе започне со својата продуктивност на крајот на октомври 2011. Ерик Вилфрид, генерален менаџер на Macintosh бизнис одделот во Microsoft, вети дека популарната продуктивност и опции на Office ќе бидат достапни во пакет апликации што ќе работат одлично на Mac. Корисниците кои веќе го имаат Office 2008 за Mac, ќе може бесплатно да го надоградат со верзија Office 2011 за Mac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma