Поштар гол доставувал пратки за да ги насмее младите девојки

14 декември, 20100
postman

Еден поштар во Америка бил уапсен зошто соема гол отишол во една канцеларија да достави пратка. 52 годишниот маж, се извинил за глупоста која ја направил но, објаснил дека тоа го сторил само за да ја насмее симпатичната млада девојка, вработена во канцеларијата во која тој требал да ја достави пратката. Сѐ што сакал, е да предизвика насмевка на нејзиното лице. Девојката на полицијата и рекла дека не го смета за нормално тоа што поштарот го направил, но сигурна е дека тој немал намера да ја повреди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi