Продолжение на филмот Симпсонови

5 декември, 20100

Извршниот продуцент на Симпсонови, Џејмс Л. Брукс изјави дека веќе постои идејата за втор филм за Симпсонови. Тој изјавил дека правењето на вториот филм, им одело многу потешко отколку што очекувале. Потребна била цела година за да се осмисли концептот. Тој додал: “Тоа е огромен успех што го постигнавме со првиот филм, штом сега спремаме ново продолжение, но серијата е секогаш на прво место кај нас. Серијата е секогаш основното во нас. ” Со оглед на тоа дека “Симпсонови” филмот беше огромен успех, кога се пушти во 2007 година, сигурни сме дека 20th Century Fox сакаат да добијат уште еден таков филм. Но, прикажувањето сепак ќе се случи во својата 22 сезона, иако тие би биле среќни да добие продолжение во поскоро време.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma