Радосна вест за девојките

30 септември, 20100

Една бабичка од Британија Clare Pearce, од несакајќи може да влезе во книгите за рекорди, бидејќи како што таа тврди ја поседува најдолгата краставица во светот. Краставицата е долга 119.4 cm, а сегашниот рекордот го држи краставицата на Frank Dimmock од Thame во Oxfordshire и изнесува 104.8 cm. Бабата ги поканила официјалните лица од Гинисовата книга на рекорди да дојдат на увид и да потврдат дали таа е вистина најдолгата краставица во светот. Ни самата таа незнае како краставицата никнала толку голема, изјавила дека едноставно секој ден само си ја полевала со вода.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi