Реклами за најпопуларните интернет проекти на денешницата

30 ноември, 20100

Оваа рекламна кампања под наслов “Се поминува брзо”, припаѓа на бразилската агенција “Moma”. И според наше мислење е одлична идеја 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi