Се избира најубава “пластична девојка”

24 ноември, 20100

Еве една можност и за убавите “пластични девојки”. Во Будимпешта се одржува избор каде се натпреваруваат девојки кои подлегнале под хируршки зафат, кој е од естетска природа. Во жирито кое ќе ја избира најубавата девојка ќе има и доктори кои ќе ја оценат успешноста на операцијата. Победничката ќе се натпреварува на изборот “ Mis Plastic Universe”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi