Секс во метро

9 декември, 20100

Еден млад Австриски пар ја шокираше јавноста и патниците од едно метро во Виена. Шокот се случил откако малдичот и девојката имале секс на едиштето од метрото. Иако патниците на почетокот биле шокирани, не требало многу време за да почнат да пукаат сеир, да снимаат со своите мобилни и да го бодрат парот кој бил во акција. Снимката многу брзо се нашла на интернет страниците. За да биде уште поинтересно, тоа се случило во 21:00 часот, кога во метрото имало поголем број на патници. Портпаролот на железниците во Вина, изјавил дека останатите патници не биле вознемирувани, и тој лично сметал дека дечкото и девојката реагирале на работ од законот, но јавниот правобранител ќе одлучи дали против нив ќе бидат превземени правни мерки. Најверојатно дека парот нема да се гони кривично, бидејќи пред се на снимката не им се гледаат лицата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi