Што има на устата?

29 декември, 20100
cinamao

Ако погледнете одблизу на банкнотата од 100 јуани ќе ви покаже дека претседателот Мао Це Тунг, чиј портрет го има на самата пара, има нешто на неговите усни. Се уште незнаеме дали сликава е вистинска или лажна 🙂 Клик за поголема слика

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi