To Do листа на порно ѕвезда

21 декември, 20101
gdm-to-do-list

Луѓето имаат чудни цаки за категоризирање на целите, без разлика колку големи или мали се истите. Ако секој ги прави овие списоци, па зошто не би и на пример една порно ѕвезда. Линкот за листата тука

One comment

  • erol

    20 декември, 2012 at 04:17

    The best

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi