Родено машко, а после еден месец установиле дека е девојче

22 декември, 20100
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Брачниот пар од Јужна Африка, Меделешиа 29, и Кенет 30, се соочија со едно необично искуство. Тие го добиле своето машко бебе, а после само еден месец нивното момче, станало девојче. Штом ја забележале промената на половите органи тие веднаш заминале во болница, да ги направат потребните испитувања на своето дете. Од таму пак им кажале дека тие имаат девојче, а зголемениот полов орган се должел на редок ензимски дефицит кој предизвикува ненормална продукција на хормони. Родителите сега се спремаат за потребната операцијата на своето девојче. Тие изјавиле дека се горди родители на нивната прекрасна ќеркичка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi