Во пакување на здрава храна, пронајден смрзнат глушец

9 декември, 20100

И здравата храна веќе не е како што беше некогаш. Компаниите за производство на здрава храна, на своите производи пишуваат со големи натписи за важноста на здравата изхрана, го наплаќаат сето тоа, а сепак истото не го исполнуваат. Една жена во Лондон, која купила смрзната храна, за своите деца, наместо здрава храна, во неа нашла глушец. Глушецот бил голем, сив, со огромна опашка. Жената веднаш се обратила во продавницата од каде ја купила храната, а потоа жалбата била пренесена на копманијата која ја произведува истата. Како извинување, на жената и бил даден ваучер со 50 долари. Но, таа изјавила дека никогаш повеќе нема да ја купува нивната храна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi