Windows Phone 7

24 септември, 20100
windows-phone-7

Windows Phone 7 има функции како синхронизација на податоци, далечинско бришење и повеќе. Microsoft конечно ги претстави алатките на Windows Phone 7, кој сега е во бета верзија и според компанијата, многу е сличен на финалната верзија. Microsoft потврди дека на корисниците на Windows Phone 7 ќе им биде даден пристап во Windows Phone Live. Тоа ќе биде нешто многу слично на услугата MobileMe од Apple, но одличната работа е тоа што ќе биде целосно бесплатна. Тоа ќе ви понуди услуга како гледање на вашите Windows Live календар и контакти, OneNote датотеките и исто така ќе ви овозможува да ги гледате сликите кои сте ги објавиле. Освен ова, ќе вклучува функции како “Најди го мојот телефон”, далечинско бришење на податоци, далечински уред за заклучување и 25 GB за складирање на SkyDrive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi