Забава со многу снег

5 декември, 20100

Снегот веќе почна да прави проблеми, или пак е причина за забава, за некого. Во еден паб, во Британија осум дена биле заробени неколку гости и пресоналот, поради снежните наноси, кои го затвориле патот. Патот бил затворен со снежна покривка во висина од 6 метри. За среќа, во пабот имале доволно храна, пијалоци, безжичен интернет, сѐ што им треба на неколку млади луѓе за да направат одлична забава. Иако во првите три дена владеела паника, сепак на крајот “заробените” изјавуваат дека тоа биле денови полни со забава, пијалоци и многу смеа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi