Зависник од цигари на четри годишна возраст

16 ноември, 20100

Најмладиот зависник од никотин е четри годишниот Reno Ardiansyah од Индонезија. Тој почнал да пуши од кога наполнил една година. Фаталниот момент се случил, кога го земал првиот дим од цигарита на неговиот татко. Сега неговите родители имаат сериозен проблем со оваа потреба на нивниот син. Среќа што тој уште незнае сам да си запали цигара, но добива страшни напади на бес кога бара цигара а ние не му даваме, изјавува неговиот татко, па така мора да поуштиме и да му го дадеме она што го бара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi