Жена во Кина, вдомила 1500 кучиња

29 ноември, 20100

Во Кина, една жена Ha Wenjin, се откажа од сопствената работа и кариера се со цел да им помогне на кучињата скитници. Таа вдомила 1500 кучиња. Сите тие бараат внимание и грижа, па така жената се решила да се откаже од дотогашниот живот за да ги направи овие кучиња среќни. Сега Ha Wenjin се соочува со нов проблем. Таа морала да најде друга локација, далеку од населеното место, бидејќи 1500 кучиња знаат да направат голема врева. Жената бара и волонтери кои ќе и помагаат во работата, но и луѓе кои ќе помогнат со набавка на храна за сите овие животни кои се спасени од улицата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi