Зошто бразилецот Емилио си ја убил мајка си?

23 ноември, 20100

Емилио има 32 години, потекнува од Бразил. Уапсен е поради убиство на мајка му, бидејќи таа му ги користела кредитните картички без негова согласнот. Според изјавите на неговото семјество, Емилио имал психички проблеми и бил зависник од дрога. Па, видете вие сами дали Емилио има проблеми, во видеото каде новинарите се трудат да ивлечат изјава од него.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi