“Мојот живот некогаш беше виски и цигари, а денес е лигавчиња и пелени”

16 јуни, 20110
FP_IMAGE_7467735/FP_SET_7465753

Пејачката Пинк пред неколку дена роди керќа. Набрзо по излегувањето од болница Пинк е видена како низ градот ужива со сопругот Кери Харт во набавка по здрави намирници, а каде и да шетаат тие со себе ја водат својата керќа. Таа е најчесто во рацете на таткото, а тој по нејзиното раѓање не ја криел својата среќа, изјавил дека сопругата му го дала најголемиот подарок во животот.

Пејачката, иако стана мајка, не го променила својот отворен и искрен пристап кон животот. На Twitter таа објавила: “Мојот живот некогаш беше виски, солзи и цигари, а денес е лигавчиња, солзи и пелени”, а подоцна само додала дека и недостига само виски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi