Кој ја плаќа сметката?!

20 декември, 20110

Си биле Шкот, Егеец, Пироќанец, Влав и Евреин.

Отишле во кафана и седнале.

Кој ја плаќа сметката?

– Никој, затоа што ништо не нарачуваат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma