2011, година на филмски продолженија

21 февруари, 20110
2006_mission_impossible_iii_003

Секој петти холивудски филм кој ќе биде сниман оваа 2011-та година е продолжение на некој претходно сниман филм. Дали станува збор за недостаток на идеи или пак за нешто друго беа прашани дистрибутерите на филмови. Тие изјавија дека не станува збор за недостаток на идеи на сценаристите, туку тоа е само по желба на гледачите. Оваа година се најавени продолженија на филмовите: Невозможна мисија, Трансформери, Пиратите од Карибите, Спајдермен итн. Со тоа, оваа година ќе го сруши рекордот од 2003 година кога беа снимани 24 филмски продолженија. За годинава се најавени над 27 филмски продолженија на некои најуспешни филмски остварувања, и со тоа оваа година е наречена година на продолженија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma