800 сламки во уста

3 август, 20110
800slamki

Дајнеш Упадај од Бомбај, Индија, успеал во својата уста да стави дури 800 сламки за само 30 секунди.

Индиецот пред необичниот успех ги пребројал осумте пакети во кои имало 100 сламки, за да нема недоразбирање за бројот на сламки кои ќе ги стави во уста.

Потоа, без ничија помош тој успеа да ги стави сите сламки во уста, а на тој начин да постигне неофицијален рекорд.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi