Распеани Бапчорки во US army! :) Топ таленти :)

10 август, 20110
Адел може да се пензионира!

Почетоците на вистинските таленти најчесто се скромни. Сепак, тие сјаат и без продукција, без спектакли и сценски светла. Доказ за тоа младата дама што ви ја претставуваме.

Членката на Американското Воздухопловство и нејзините колеги одлучиле да се одморат со музика. Ниту придружниот бенд не е за фрлање, но вистинската ѕвезда на ова видео на пејачката.

Од обработката на песната “Rolling In The Deep” е сосема јасно дека на младата дама може слободно да ја замени униформата … со она што го носат талентираните пејачи чија слава е загарантирана.

Импресивениот талент на дело можете да го погледнете тука:

http://www.youtube.com/watch?v=eBaskRZDbNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit