Актерка во криза

28 август, 20110
HaydenPanettiere

Младата актерка Хајден Панитиер, моментално никаде не глуми и нема никаков телевизиски ангажмани, но сеедно таа одлучи добро да ја наплати нејзината популарност. Ѕвездата на серијата Херои помина еден ден во Торонто, каде даваше автограми и за истите наплатуваше по 30 долари. 22 годишната актерка исто така, делеше и фотографии со нејзин потпис и тоа чинеше 45 долари, но ако обожавателите имаа своја слика од неа, таа бесплатно им се потпишуваше.

Таа на четиридневниот Fan Expo Canada Convention во Топонто, имаше маса и до неа стоеше натпис на кој пишуваше колку чини нејзин автограм, а коку нејзина фотографија. Не треба да се зборува за тоа колку беа разочарани фановите од постапката на убавата Хајден.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma