Авиокомпанија барала од патниците пари за гориво! :)

17 ноември, 20110
60519265

Авионската компанија барала од патниците да платат 20.000 фунти, за гориво за да може да го завршат патувањето до Велика Британија.

Патниците биле прашани за пари за време на летот со една австралиска авиокомпанија, а летот бил од Индија, но морале да застанат во Виена за да наполнат гориво.

Директорот од службата за патнички услуги во паника изјавил: „Слушнав дека тоа се случило, тоа не требало да се случи, јас ќе истражам зошто тоа се случило“ . „Луѓето кои дале пари, истите ќе им бидат вратени“, додал тој.

Луѓето инаку морале да дадат по 150 евра за да може да стигнат дома.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi