Бербер со голи нозе

14 јуни, 20110
Бербер со голи нозе

Во Анкара, Турција, 29 годишниот бербер Исмаил Акбаба ќе ви понуди едно необично бричење. Наместо да го држи жилетот со раце, тој преферира едно поинакво шоу за своите муштерии. Од топки за кошарка, тарабуки, едноставно ова видео ќе ве насмее и ќе ве изненади.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma