Благодарение на свински грип спасено неродено бебе

23 јануари, 20110
human_infant_newborn_baby

Во болницата во Велс била примена бремена пациентка која боледувала од свинкси грип. Но, овој пат свинскиот грип го спасил бебето. Пациентката била хоспитализирана заради болеста, па за среќа било видено дека на папочната врвца на бебето имало двоен чвор. Со таа цел бебето било родено пред време и сега е во стабилна состојба. Кога не би се утврдело ова, бебето не би преживеало во стомакот на мајката до деветиот месец.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi