Боки наш голем “маж” остана без пасош? Заради?:)

14 август, 20110
Boki-133

Конторверзниот наш водител Боки 13 повторно има проблеми со полицијата. Овој пат му го одзеле пасошот на Боки на аеродоромот Александар Велики, во обид да отпатува во Белград.

Од грачичната полиција изјавиле дека тоа го сториле по налог на судот, но не сакале да кажат од која причина Боки бил спречен да отпатува.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi