Брзината на мечувањето

1 јуни, 20110
Брзината на мечувањето

Мечувањето е сериозно потценет и запоставен спорт, веројатно поради причината дека многумина неможат да го сфатат. Во видеото е претставена убавината на мечувањето.

http://vimeo.com/22990723

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma