Цеца ќе ја сардиса Америка:) Ќе и најдат ли маж конечно?:)))

28 август, 20110
ceca

Американци, подгответе се!

За Светлана Ражњатовиќ повеќе не важи забрсаната за влез во САД.

Изречената мерка пред седум години поради апсењето на Цеца во акцијата “Сабја”е укината, според зборовите на менаџерот на најголемата естрадна ѕвезда во Србија, Рака Мариќ.

-Во пролет одиме на турнеја во Америка, поточно, откога ќе истече казната за домашен притвор, вели Мариќ.

-На Цеца и е одобрена и виза за Австралија и тоа по англо-саксонскиот закон. Истиот правен систем важи и за Америка. Таа веќе ги доби нивните туристички визи, така што нема да биде проблем да добие и бизнис виза, додава Мариќ.

Амбасадата на САД во Белград:

“Почитувајќи ги правилата за заштита на приватноста, не би коментирале за статусот на процесот на издавање визи за поединци.” За разлика од претходните одговори на оваа служба, во кои стоело дека за Ражњатовиќ е забранет влез во САД!

Значи, отиде Цеца преку океанот!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma