Цептер јахта “шио ми га Џуро”:)

13 август, 20110
zepter

Филип Цептер деновиве од Сплит допатувал во Дубровник.
Веднаш штом неговата јахта се вкотвила во марината во Дубровник ги засенила останатите со својата големина и убавина. И самиот Филип Цептер во Страдун пленел со своето внимание, ама со неговиот необичена стил на облекување. “Тоа не е нов стил, тоа е само маскирање”, изјавил Цептер.
Тој изјавил дека се е навикнал од јавен интерес према него.
“Не можам да избегам од медиумите, се навикнав на нив. Морам да признам никогаш не сум имал лошо искуство”, изјавил Цептер за Ин Магазин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi