Човекот гуштер продолжува да ја шокира публиката

30 јуни, 20110
Човекот гуштер продолжува да ја шокира публиката

Ерик Спраг, познат како човекот гуштер, е првиот човекот во светот кој си го пресече јазикот на два дела, за да изгледа исто како вистински гуштер. Покрај тоа што поголемиот дел од телото му е прекриено со тетоважи, под кожата на веѓите има ставено импланти, за да се добие ефектот на рогови.

Инаку, човекот гуштер е професионален забавувач, кој настапува низ Америка, а има своја група „Lizard Skynard“.

Неодаман тој доби своја скулптура изработена во природна големина, која е изложена во познатиот американски музеј за необични луѓе и нешта „Ripley’s“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi