Чуден објект над Хрватска

26 мај, 20110
Untitled

Един Селимовиќ од Босна и Херцеговина, бил на викенд во Примоштен, Хрватска кога го снимил овој чуден феномен на небото, враќајќи се од прошетка кон својата хотелска соба.
Тој забележал силна светлина на хоризонтот што не наликувала на брод, поради тоа што била подигната над морското ниво, тоа него го навело да заклучи дека се работи за чуден летечки објект.
За среќа, целиот овој феномен е снимен на мобилен телефон и е објавен на YouTube, но скептиците велат дека се работи за месечина или некој друг извор на светлина кој се рефлектира од површината на морето. Што точно е погледнете и проценете самите.

http://www.youtube.com/watch?v=xcL3iHygcGk&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/