Чуден светлосен објект над Еквадор!

25 септември, 20110
Untitled

НЛО во Кито, Еквадор. Снимен е во централната област на Сан Маркос Кито (центарот на градот), лебдел над делот на градот  наречен Јужен Рим до Амагуана Тамбило. Објектот, кој зрачел со црвена боја, лебдел цели три часа над градот, а потоа наеднаш исчезнал.

Очевидци изјавиле дека тоа со сигурност не било ѕвезда и дека наеднаш исчезнало.

http://www.youtube.com/watch?v=09j1keNxIK4&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi