Да и помогнеме (ли)?

20 април, 20110
Question-Mark

На еден македонски портал се појави чудна молба. Погледнете ја фотографијата и клик на линкот доколку сакате да и  помогнете на девојката. линкот

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi