Дали е машко или женско?

16 март, 20110
01tajland idol

На многумина првата асоцијација за Тајланд се транвеститите и транссексуалците. Нормално е да е така зашто оваа земја изобилува со вакви особи. Кога станува збор за ова, во следното видео ќе се уверите колку може да се изненадите од луѓето во Тајланд. Станува збор за музичкиот избор Идол, каде како кандидат се појави една девојка со неверојатен глас. Најпрво ќе слушнете убав женски глас, а потоа следи изненадувањето.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ablNcskmvL4#at=260

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi