Дали ваквото понашање ви е познато?

22 јуни, 20110
Дали ваквото понашање ви е познато?

Кутрото куче. Не е единствен пример во природата каде посилно битие е вака малтретирано од една обична злобна мачка. Женски створења, тоа е!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi